Chemistry and Biochemistry of Food
 (29.01.2024)

99,95 €*

Produktnummer: 9783111108346
Verlag: De Gruyter
Author: Pérez-Castiñeira, Jose
ISBN: 978-3-11-110834-6
Erscheinungsdatum: 29.01.2024

       
Produktinformationen "Chemistry and Biochemistry of Food"
  • De Gruyter
  • Pérez-Castiñeira, Jose
  • 978-3-11-110834-6
  • 29.01.2024
  • 170 x 240 (B/H)
  • 1015
  • Paperback
  • De Gruyter Textbook
  • englisch
  • 2nd, Revised and Extended Edition
  • 616 Seiten
  • 7 %


  • Biographie - Pérez-Castiñeira, Jose

    Dr. José Román Pérez-Castiñeira. Associate Prof. at the Department of Plant Biochemistry and Mol. Biol., Univ. of Sevilla. For more than 20 years he has taught chemistry and biochemistry of food. His current research interest is the molecular bases of flowering.

    Hauptlesemotive: Verstehen
    Produktart: Taschenbuch
    Produktform: Taschenbuch

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